Kerüld el a leégést! 2 db állítható méretű UV mérő karkötő, mely jelzi a sugárzás erősségét, postaköltséggel együtt, most csak 1490 Ft! Felnőtteknek is!


A nyár magával hozta a magas UV sugárzást is. Az UV sugárzások káros hatásaitól biztosan véded magad és gyermekedet naptejjel, napszemüveggel és könnyű kalappal. De vajon a nyári táborban vagy amikor épp nem vagy vele, akkor is eszébe jut-e egy gyereknek, hogy naponta többször is bekenje magát? Azt hiszem, erre mindannyian tudjuk a választ! Kivéve, ha nincs egy állandóan a szeme előtt lévő színes kis karkörő, mely figyelmezteti, hogy kenekedni szükséges! Nem csak gyerekeknek!

28% kedvezmény
Eredeti ár: 2 070 Ft
Megtakarítás: 580 Ft
Kupon ár
1 490 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2017.08.01. – 2017.08.31.
Ajánlott életkor:
Mindenki

Feltételek

- egy személy több kupont is vásárolhat
- egy kuponért 2 db UV mérő karkötőt kapsz
- az UV mérő karkötő pillanatok alatt változtatja a színét a sugárzás mértéke szerint,  így pontosan tudhatod, hogy mikor kell napkrémet használnod, vagy a gyerekre sapkát, pólót adnod, sőt, távollétedben ő maga is tudni fogja!
- 3 állítható csuklóméret
a kupon az ajánlott postaköltséget is tartalmazza
- a postai költséget (1-3 kupon esetén 490 Ft) UGYANARRA A BANKSZÁMLASZÁMRA utalj, amire a kupon árát is utalod.
- a kiszállításhoz írj egy e-mailt az info@kolyokkupon.hu címre, melyben megadod  15 jegyű kuponkódodat, nevedet és szállítási címedet!
- a kupon 2017. augusztus 31-ig váltható be 

Bővebb leírás

Egyre többet hallunk az UV és az UVB sugárzás káros hatásáról (bőrrák, bőr korai öregedése stb.) de sokan még mindig nem vagyunk tisztában azzal a ténnyel, hogy nem csak a tűző napon ér bennünket az UVB sugárzás, hanem szűrt fényben vagy általunk biztonságosnak hitt, árnyékos környezetben is.

A gyerekek érzékenyebb bőre még inkább ki van téve a sugárzásoknak!

Legyen rajtad vagy gyermekeden ez a vidám kis karkötő, hogy mindig tudjátok, meddig tartózkodhattok a napon, és mikor szükséges védekezni az erős napsugárzás ellen!

Amint kiviszed a szabadba, a karkötő közepén található UV érzékeny kör elszíneződik UV sugárzás hatására. A körülötte lévő színes skála pedig kisgyermekek számára is érthető módon segít kiértékelni az eredményt:

:-) UV index: 0-5 - Alacsony UV sugárzás: Nem szükséges naptej vagy egyéb sugárzás elleni védekezés!

:-I UV index: 6-7 - Közepes UV sugárzás: Naptej használata javasolt!

:-( UV index: 8-10- Magas UV sugárzás : Naptej használata szükséges, és kerüld a hosszabb ideig tartó napon tartózkodás!

:-C UV index 11+ - Különösen magas UV sugárzás: Kerülj a közvetlen napsütést!

A szilikon alapú karkötő teljesen vízálló, a műanyag patenttal egy mozdulattal fel-és levehető UV mérő karkötő kényelmes viselet gyermekek és felnőttek számára egyaránt, akár a strandon is

Több méretű csuklóra is használható. Az UV mérő karkötő teljes hossza 23,5 cm. Ha mindvégig kisebb gyermek viseli a legszűkebb állásban, a felesleges részek akár le is vághatóak róla!

A kicsik szeretik a színes karkötőket, és ezzel az UV mérővel biztosan nem lesz közelharc, hogy hajlandó legyen viselni a gyermek.

Az UV mérő karkötő pillanatok alatt változtatja a színét a sugárzás mértéke szerint,  így pontosan tudhatod, hogy mikor kell napkrémet használnod, vagy a gyerekre sapkát, pólót adnod, sőt, távollétedben ő maga is tudni fogja!

Ne hagyd, hogy az erős napsugárzásból eredő egészségügyi ártalmak tönkre tegyék a táborozást, a nyaralást, vagy később komoly egészségügyi következményei lehessenek!

A kupon a postaköltséget is tartalmazza!

A kupon beváltás menete:
 
1. Vedd meg és fizesd ki a Kölyökkupont!
 
2.Írj egy e-mailt az info@kolyokkupon.hu címre, melyben megadod  15 jegyű kuponkódodat, nevedet és szállítási címedet és várd a postást!

Partnerünk adatai

Google map

Vivalle Group Hungary Bt.
Telefon: 70/702-7511
1078 Budapest, Nefelejcs u.44.
Kapucsengő:13.