Napközis úszótábor Budapesten, 5-12 éveseknek, csupán 22.000 Ft-ért, melyből kuponvásárláskor elég 4400 Ft-ot kifizetni, a többit ráér a tábor kezdésekor!


A nagyoknál vizes VB, a gyerekeknél Vizipók napközis úszótábor végre Budapesten is! A Vizipók Egyesület nyári úszótáborában gyerkőcöd napi 2 úszás oktatással megtanulhat úszni vagy  tökéletesítheti eddigi úszástudását és a többi, naponta változó színes programon - mint margit-szigeti kirándulás, kézmúves foglalkozás - kortársaival remekül szórakozhat!

Ez lesz az az esemény, amiről majd az oviban vagy iskolában rajzol vagy mesél, ha a legnagyobb nyári élményeiről kérdezik!

27% kedvezmény
Eredeti ár: 30 000 Ft
Megtakarítás: 8 000 Ft
Kupon ár
22 000 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2017.07.24. – 2017.07.28.
Ajánlott életkor:
Mindenki

Feltételek

 - egy személy több kupont is vásárolhat
- a tábor 2017. július 24-28-ig, naponta 8:00-17:00 óráig várja lakóit
- a kupon a napi háromszori étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna),az uszodabelépőket, az oktatás és edzés díját és a programokkal kapcsolatosan felmerülő összes költséget is magában foglalja
- napi 2 ószás oktatás, kezdő, közép haladó és haladó szinten, pénteken bemutató úszás a szülőknek
- az úszás mellett változatos délutáni szabadidős programok:Margit-szigeri kirándulás, játszótér,  kézműves foglalkozások
- a táborban szakképzett ezdők foglalkoznak a gyermekekkel
- a tábornak a Radnóti Miklós Tanuszoda ad otthont: Budapest, XIII., Radnóti M. u. 35.
- a kuponvásárlás után előzetes telefonos bejelentkezés szükséges a 20/944-8533-as számon 
-  a tábor min. 10 fővel indul, max .létszám 20 fő
- kuponvásárláskor elég 4400 Ft kuponelőleget kifizetni, a többit ráértek a tábor kezdetekor a helyszínen rendezni

Bővebb leírás

A Vizipók Egyesület napközis úszótáborai hétfőtől péntekig 8:00-tól 17:00-ig várják a vizet és úszást kedvelő fiúkat és lányokat 5-12 éves korig a XIII. kerületi Radnóti Miklós Tanuszodában !

A táborba úszni még nem tudó gyerekeket is várnak, hiszen az edzők  szintfelmérést követően mindenkit a tudásszintjének és életkorának megfelelő csoportba - kezdő, középhaladó és haladó - osztanak, külön foglalkozva velük.

A táborban a gyerekek az úszás előtt játékos tornával melegítenek be, majd úsznak, pancsolnak, ismerkednek a vízzel, vizi jártasságuktól függően! Az úszás után egy kis lazítás közbeiktatásával következik az ebéd, majd délután még egy úszás, és egyéb változatos programok következnek, minden nap valami új! Margit-szigeti kirándulás, kézműves foglalkozás, játszótér, stb.

A tábor zárónapján, pénteken délután pedig vendégül látják a szülöket, akik megnézhetik, hogy mennyire mozog otthonosan gyermekük a vízben az itt eltöltött egy hét után!

A tábor arra is alkalmas, hogy úszni még nem tudó gyerekek megbarátkoznak a vízzel és elsajátítsák az úszás alapjait, vízbiztonságot szerezzenek, melyhez a szakképzett edzők segítsége mellett speciális eszközök is rendelkezésre állnak.

Aki pedig már tud úszni, az tovább tökéletesítheti úszótechnikáját.

A tábor nem edzőtábor, célja leginkább az, hogy a gyerekek változatos aktív kikapcsolódás közben remekül érezzék magukat együtt!

A tábor díja tartalmazza a napi háromszori étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna), az uszodabelépőket, az oktatások, edzések díját, valamint a tábori programokkal kapcsolatos minden egyéb költséget is.

A tábor 2017. július 24-28-ig várja a vizet, úszást, jókedvet és mókát szerető kis lakóit!

Partnerünk adatai

Google map

Vizipók Úszótábor
Telefon: 20/9448-533, 70/514-0584
Budapest, XIII., Radnóti M. u. 35.