Szénanátha, orrfolyás? A himalájai sópárna a nyári allergiaszezonban is hathatós segítség! Gyerekeknek, felnőtteknek, többféle huzattal!


Tévedés azt gondolni, hogy a sópárna csak az őszi-téli megfázásos időszakban hathatós segítség a bedugult orrocskák, az orrfolyás és a nem múló köhögés ellen, hiszen nyáron támad az allergia és a szénanátha. Mit szólnátok egy olyan megoldáshoz, ami teljesen természetes, nem terheli a gyermek szervezetét és még a beadásával sem kell bíbelődni? Most azt kérdezitek, hogy létezik ilyen? Nem hogy létezik, de leghatásosabb módszer az allergiás tünetek enyhítésére!

38% kedvezmény
Eredeti ár: 3 990 Ft
Megtakarítás: 1 500 Ft
Kupon ár
2 490 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2017.07.12. – 2017.08.31.
Ajánlott életkor:
Mindenki

Feltételek

- egy személy több kupont is vásárolhat
- a kupon 1db Himalájai sópárna megvásárlására vonatkozik a www.salaura.eu webáruházban
- a párna kizárólag természetes himalájai kristálysóból áll, amely 84 féle ásványi anyagot, nyomelemet tartalmaz 
- a termék 1,5 kg sót tartalmaz, mérete 20×30cm és pamutvászon huzatú
- használható hidegen, melegen vagy "csak" egyszerűen az ágyba téve
- a párna többféle mintában és színben kapható, de kizárólag azt a sópárnát lehet megrendelni, ahol fel van tüntetve az AKCIÓ jelzés, és kizárólag kuponkóddal lehet megrendelni 
- a kupon 2017. augusztus 31-ig váltható be
- a megrendelést minden esetben a www.salaura.eu webáruházban kell leadni. A megrendelés során lehetőséged van kiválasztani a szállítás módját. (személyes átvétel, postai kiszállítás):
a párna személyesen az alábbi helyeken vehető át:
     - 
1173 Budapest Kaszáló u. 47. címen (Kalandpark játszóház), előzetes időpont egyeztetés után. Időpontot egyeztetés:70/222-3335
     -  1078 Budapest, Nefelejcs u. 44. (kapucsengő: 13.) címen, előzetes időpont egyeztetés alapján. Időpont egyeztetés: 70/702-7511
- postai kiszállítás esetén 2 db párnáig előre utalással 990 Ft, utánvétes házhoz szállítás esetén 1 390 Ft. 3 db párna fölött súlytól függően 1290 Ft-2590 Ft. A postakötlséget előre kell utalni a Himalaya Trans Kft. részére az alábbi bankszámlaszámra: Himalaya Trans Kft. CIB 10700615-65619898-51100005

Bővebb leírás

Állandó nátha, orrfolyás, orrdugulás. Sajnos az allergia egyre több gyermeket sújt, ami nyáron gyakran szénanáthában tetőzik.

Ha pedig vége a nyárnak, újra jön a bölcsi, ovi, iskola... Sajnos vannak gyerekekek, akik betegen is bejárnak, így esély sincs arra, hogy gyermekünk megússza az őszi-téli időszakot betegség nélkül, vagy épp emiatt nem sikerül gyermekeinknek kilábalni a betegségekből, mert valaki mindig visszafertőzi őket! 

Sok szülő vitaminok adásával próbálkozik, de sajnos sok esetben ez nagyon kevés. Állandó orvoshoz járás, gyógyszerek, antibiotikumok szedése, szülők munkából kiesése. Te sem szeretnél több kemikáliát adni gyermekednek? Te sem szeretnéd tovább terhelni kis szervezetét különböző gyógyszerek adásával?

Itt a megoldás! Himalájai sópárna!

Sokat hallani, hogy milyen jótékony hatása van az emberi szervezetre a sószobáknak, sóbarlangoknak, sólámpáknak, de tudjátok, hogy pontosan mire is jó?

A párna kizárólag természetes himalájai kristálysóból áll, amely 84 féle ásványi anyagot, nyomelemet tartalmaz olyan szerkezetben, amely hatékonyan képes támogatni szervezetünk öngyógyító mechanizmusait. 

A párnát használhatjátok hidegen és melegen is. Hidegen, kis időre fagyasztóba téve, húzódásokra, ficamokra is ideális.
Melegen használva például kiváló a rettegett középfulgyalladásra. Ebben az esetben tegyük a  párnát 50-60°C-ra felmelegített sütőbe kb. 25-30 percre (vigyázva, hogy a párna ne legyen túl forró ), majd tegyük a fájós testrészre.
 
De a sópárna használatának legnépszerűbb módja a "vele alvás" A párnát használhatjuk kispárnaként, de elegendő az is, ha a gyermek feje mellé helyezitek az ágyba. A testük melegével aktivált sóinok éjjel végzik dolgukat, ezzel csökkentve a köhögési ingert, nyugtatja a nyálkahártyát, és fokozza a szervezet ellenálló-képességét.
 
A párna mérete 20×30cm és 1,5kg sót tartalmaz. A párna huzata pamutvászonból készült.
A párna különböző gyerekmintás huzattal kapható, így könnyen kitudjátok választani a gyermeknek tetszőt.
 
Ha nem csak a gyereknek, hanem magadnak is vásárolnál a sópárnából, természetesen nem kell versenyautós, vagy zsiráfos párnát választanod, kapható egyszínű fehér huzattal is!
 
Legyen végre vége az állandó éjszakai köhögésnek, orrdugulásnak, legyenek végre Nektek is nyugodt éjszakáitok!
 
A termék átvehető személyesen az alábbi helyeken:
- 1173 Budapest Kaszáló u. 47. Kalandpark játszóház / Salaura sószoba előzetes időpont egyeztetés után vagy
- a Kölyökkupon átvételi pontján, VII., Nefelejcs u. 44. (13-as kapucsengő) előzetes telefonos időpont egyeztetést követően.

FONTOS!

A kupon beváltás menete:

1. Vedd meg és fizesd ki a kupont!

2.  Ha már van kuponod, látogass el a www.salaura.eu weboldalra. Kizárólag azt a sópárnát lehet megrendelni, ahol fel van tüntetve az AKCIÓ jelzés, és kizárólag kuponkóddal lehet megrendelni. Válaszd ki a megrendelni kívánt terméket, majd töltsd ki a megrendelőlapot. A 15 jegyű kuponkódot a Kuponkód mezőben tüntesd fel!

3. A megrendelés során lehetőséged van kiválasztani a szállítás módját. (személyes átvétel, postai kiszállítás):
 
- a terméket lehetőséged van személyesen átvenni a 1173 Budapest, Kaszáló utca 47. (Kalandpark játszóház) cím alatt, előzetes egyeztetés után a 70/222-3335-ös számon, vagy a VII. kerület, Nefelejcs u. 44. (13-as kapucsengő) alatt, előzetes egyeztetés után: 70/702-7511
- ha postai úton szeretnéd megkapni, annak költsége 2 db párnáig előreutalással 990 Ft, utánvétes szállítással 1390 Ft, 3 db párna fölötti rendelésnél súlytól függően 1290-2590 Ft, melyet előre kell utalni a Himalaya Trans Kft. részére. Szállítási idő maximum 10 nap.
 
A postaköltséget a Partnernek kell utalni az alábbi bankszámlaszámra: Himalaya Trans Kft. CIB 10700615-65619898-51100005
A postaköltség utalásakor a webshopos rendelési azonosítót tüntessétek fel, hogy a Partnerünk könnyebben beazonosíthassa az utalásokat!
 

 

Partnerünk adatai

Himalaya Trans Kft.
Telefon: 0670/222-33-35
1173 Budapest Kaszáló u. 47., vagy
1078 Budapest, Nefelejcs u. 44. (13-as kapucsengő)

www.salaura.eu