Magic Tracks flexibilis, sokféleképpen összerakható autópálya, világító LED-es kisautóval!A tökéletes karácsonyi ajándék kisfiúknak!


Egy kisfiú játékszobájából sem hiányozhat Magic Tracks összerakható autópálya. Hogy mitől is olyan különleges ez az autópálya? Elemei szabadon formázhatóak így flexibilis, játék közben is alakítható autópályát építhettek belőle. Sötétben világít, és igazán izgalmas látványt nyújt. Elemeit egyszerű összerakni, a kisember akár egyedül is boldogul vele. Anyukák, gondoljatok a közelgő karácsonyra és lepjétek meg ezzel a fiatalurat!

43% kedvezmény
Eredeti ár: 6 990 Ft
Megtakarítás: 3 000 Ft
Kupon ár
3 990 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2017.11.30. – 2017.12.23.
Ajánlott életkor:
3-6 éves korig

Feltételek

-egy személy több kupont is vásárolhat
- a kupon 1 db Magic Tracks autópálya készlet vásárlására vonatkozik
- a készlet tartalma: 165 db autópálya elem, melyből 250 cm-es autópálya rakható össze, + 1 db LED-es kisautó (az elemek nem tartozékok)
- az autópálya elemek egyszerűen és gyorsan összerakhatóak és  flexibilisek, így akár játék közben is tetszés szerint variálható a pálya
- az autó LED fénye sötétben bevilágítja a pályát
- személyes átvétel kizárólag keddi és csütörtöki munkanapokon 9-12 óra között, illetve 2017.12.23-án délelőtt 9 és 12 óra között a 1078 Budapest, Nefelejcs u. 44. címen. (Kapucsengő: 13.)
-ha házhozszállítást kérsz, írj egy e-mailt az info@kolyokkupon.hu címre, melyben megadod neved, címed, kuponkódodat és a megvásárolni kívánt termék számát, válaszul pedig egyezteti a postai szállítással kapcsolat teendőket, tudnivalókat.
- a postai szállítás díját a kupon nem tartalmazza. Szállítási díj előreutalás esetén 1090 Ft, mely Gombos Krisztina e.v. 11600006-00000000-67099100 számlaszámára utalandó, vagy fizethető átvételkor a futárnak, ebben az esetben 1300 Ft
- a kupon 2017. december 23-ig váltható be

Bővebb leírás

Minden fiús családhoz szériatartozék az összerakható autópálya. Ám az összerakásuk olykor nehézkes, vagy mindig csak ugyanaz a néhány formájú pálya építhető meg belőle, ami egy idő után unalmassá válik.

Bizonyára ezzel szembesültek a Magic Tracks megalkotói is, akik olyan játékot alkottak, amely könnyenm összerakható, flexibilis építőelemeiből nemcsak hogy rengeteg féle formájú autópálya építhető meg, a de a pálya játék közben szétszedés nélkül, néhány mozdulattal új formájúa változtatható.

A pályához tartozó LED-es kisautó így akár minden körben új, izgalmas utat járható be a 250 cm hosszú pályán, ugyanis ennyi építhető meg a pályaelemekből. Az autópálya sötétben világít a hozzá lévő LED lámpákkal ellátott autónak köszönhetően.

Ez a játék új dimenziókat nyit az autópálya építésbenk és a játékautózásban.

A játék fontosabb tulajdonságai:

- 250 cm hosszú autópálya építhető az elemekből

- Anyaga: műanyag

- Szabadon formálható elemek

- Flexibilis, tehát akár menet közben tetszés szerint variálható a pálya

- Egyszerű, könnyű használat

- A pálya elemei egyszerűen és gyorsan egymásba rakhatók

- a készletben LED-es, matricázható  kisautó is található, amely 3 db AAA elemmel működik ( az elem nem tartozék )

A termék átvehető személyesen Budapest VII. kerületében, előzetes telefonos időpont egyeztetést követően, vagy házhozszállítással.

A kupon beváltás menete:
 
1. Vedd meg és fizesd ki a Kölyökkupont!
 
2. Személyes átvételre keddi és csütörtöki munkanapokon 9-12 óra között van lehetőség a VII., Nefelejcs u. 44. alatt.
 
3. Házhozszállításhoz - melynek 1090 Ft-os díját a kupon nem tartalmazza -  írj egy e-mailt, melyben megadod neved, címed, kuponkódodat és a megvásárolni kívánt termék számát. Partnerünk pedig a megrendelés visszaigazoló e-mailben egyezteti házhozszállítással kapcsolat teendőket, tudnivalókat.

Partnerünk adatai

Gombos Krisztina e.v.
Telefon: 70/779-5116