60 perc alatt a Föld körül a családdal! Szabadulós játék 2-6 fős csapatok részére a Kulcs Kérdés családbarát Kaland Körút pályáján! Már 10-12 éves korú gyerek(ek)kel játszható és élvezhető!


Szárazon és vizen, vonaton és hajón utazhatjátok körbe a Földet a Kaland Körúton, potyautasként. De mivel ismeritek a mondást, "Mindenhol jó, de a legjobb otthon", miután bejártátok a világot, a végén azért jó lenne hazamenni....De vajon kijuttok-e ebből a játékból? És kijuttok-e 60 perc alatt? Ez itt a kulcskérdés, melyhez a Kaland Körúton családbarát környezetben, sötét és ijesztgetések nélkül, ám annál több furgangos feladvánnyal kereshetitek a megoldást! A játék már  10-12 éves kortól nagy élményt nyújt a szülőkkel!   

50% kedvezmény
Eredeti ár: 12 000 Ft
Megtakarítás: 6 010 Ft
Kupon ár
5 990 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2016.07.18. – 2016.09.30.
Ajánlott életkor:
Mindenki

Feltételek

- egy személy korlátlan számú kupont vásárolhat
- a megvásárolt kuponnal egy 60 perces, több szobás, családbarát szabadulós játékon vehettek részt, 2-6 fős csapattal részére a Kulcs Kérdés Kaland Körút pályáján (VI., Felsőerdősor u. 11. fszt .2. (Kapucsengő: Játék)
- igényes, családbarát játékkörnyezet, érdekes feladványok
- a játék már 10 éves kortól élvezhető és aktívan játszható
- 14 év alatti gyermekek mellé minimum egy felnőtt játékos is szükséges, 14 év felettiek felnőtt nélkül, önállóan is játszhatnak
- előzetes online időpontfoglalás szükséges a keyquestion.hu oldalon
- a kupon 2016. szeptember 30-ig váltható be

Bővebb leírás

Milyen családi programokat terveztek a zord őszi hétvégekre állandó tablet nyomogatás helyett?
 
Valami olyan kéne, amit szülő és gyermek egyaránt élvez, és ahová nem ciki az ősökkel menni? Sőt! A játék után elmesélni a haveroknak, hogy milyen tuti játékon voltatok, pláne, ha még sikeresen meg is oldottátok a rejtélyt, igazán trendi lesz!
 
Utazgatni mindenki szeret! Hát még ha világ körüli útról van szó, ahogy a Kaland Körúton is!
 
Ha szeretitek a kalandot, a fejtörőket, logikai játékokat, és jó kis csapatot alkottok együtt, akkor a Kulcs Kérdés "Kaland Körút" nevű pályáján a helyetek!

Biztosan Ti is láttatok már olyan filmeket, ahol egy vagy több személy különböző helyekre van bezárva és feladatokat kell megoldaniuk, végrehajtaniuk ahhoz, hogy megszerezzék a kulcsot és kijuthassanak. Most ugyan ezt képzeljétek el, csak úgy, hogy Ti vagytok azok, akik ott vannak bezárva egy szobába. A kulcs elfordul, és az óra elindul.  

 
60 perc áll rendelkezésetekre, hogy kijussatok. Ehhez számos logikai és ügyességi feladatot kell megoldanotok. Ez alatt a 60 perc alatt egy másik dimenzióba kerültök és átutazzátok a fél világot földön, vízen és levegőben, és meglátjuk, mire mentek!
 
A Kulcs Kérdés legendás pályája a Kaland Körút, ahol egy órácskára világutazóvá válhattok.
 
 
Voltatok már valaha potyautasok? Ha igen, átérezhetitek főhőseink helyzetét! Milyen kellemetlen is úgy utazni, hogy bármikor elkaphatnak és félbeszakíthatják utazásotokat, ezáltal megakadályozva hogy sikeresen célba érjetek. Most az idővel versenyt futva átutazzátok a fél világot földön, vízen és levegőben, a nem mindennapi díszletek gondoskodnak a tökéletes illúzióról. Viharos vizeken át rengeteg megpróbáltatással teletűzdelt kaland vár rátok. A cél pedig nem más, mint hogy a nagybetűs alkalomra időben odaérj, ahol jövendőbelid az oltár előtt vár epekedve.
 
Lakatokkal és zárakkal itt is találkozhatsz, de az igazi kihívásokat eddig ismeretlen, egyedi köntösbe bújtatták. Gondolnátok, hogy a hajón, ahová felszöktetek még kormányozni is nektek kell majd?
 
 
Ezen a pályán a kijutáshoz sem egy konkrét kulcsra lesz szükséged, itt a fontos az, hogy a dolgok a „helyükre kerüljenek”.
 
Itt nem szabad semmin sem fenn akadni, itt mindig mindennek értelme van, és nem árt fél szemmel a kérlelhetetlen stopperre sandítani, mert az idő bizony nyargal, kalanddal­, élménnyel nem törődve. Jobb úgy zárni a játékot, hogy kerek a történet s minden mozaik a helyére került.
 
A Kulcs Kérdés szobáinak megoldásaihoz nem kell nagy tudású matematika vagy irodalom professzornak lennetek!  Logika, találékonyság, leleményesség, józan paraszti ész. A játék megoldásához ezekre lesz szükségetek. 
 
Sötétben ijesztgetésről, hangos hangeffektekről szó sincs, a Kaland Körúton minden a logikáról, a találékonyságról és a csapatmunkáról szól! 
 
 
2-6 fős csapatokban 60 percnyi időt kaptok rá, hogy bizonyítsátok rátermettségeteket, kibogozzátok a homályos szálakat, összerakjátok a kirakós darabjait! 
 
 
Ragadd meg az alkalmat és vegyetek részt ezen a szabadulós játékon, ami a szabadidő eltöltés új generációs szórakoztató élményprogramja!
 
Gyertek el családostul és szerezzetek magatoknak egy felejthetetlen élményt!
 
Ne feledjétek, a visszaszámlálás elindul, 60 percetek van. Már csak 59…58…57…
 
Az ajánlat képei illusztrációk.

Partnerünk adatai

Google map

Kulcs Kérdés - Kaland Körút
Telefon: 20/292-4726
VI., Felsőerdősor u. 11. fszt .2. (Kapucsengő: Játék)

keyquestion.hu