Belépőjegy a "Karnevál - Állatok farsangja" című gyermek előadására 2016. április 10-én 10 órától a Bethlen Téri Színházban, mindössze 900 Ft-ért!


A Bethlen Téri Színházban ezúttal a Magyar Mozdulatművészeti Társulat eredeti produkcióját telintheti meg a fiatal nagyérdemű. Szórakoztató és kreatív produkció! 

40% kedvezmény
Eredeti ár: 1 500 Ft
Megtakarítás: 600 Ft
Kupon ár
900 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2016.04.04. – 2016.04.08.
Ajánlott életkor:
Mindenki

Feltételek

- egy személy több kupont is vásárolhat
- egy kupon 1 fő (felnőtt vagy gyermek) belépésre jogosít a Karnevál - Az állatok farsangja c. előadására a Bethlen Téri Színházba, 2016. április 10-én 10 órától
- az eladásnak a Bethlen Téri Színház ( VII., Bethlen Gábor tér 3.) ad otthont
- az előadást 4 éves kortól ajánljuk
- 3 éves kor alattiaknak ölben ülve nem kell jegyet váltaniuk

Bővebb leírás

Tegyétek szabaddá magatokat április 10-re, vasárnapra, mert vár Titeket a Karnevál - Az állatok farsangja! A Magyar Mozdulatművészeti Társulat kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt kínál vasárnapi programot!

"minden évben, bármi is megy a tévében
Húshagyó kedd napján, a farsang első alkonyatján
Az állatok összegyűlnek és megvitatják
Az ünnepköri verseny minden fontos pontját.
Az egész dolog lényege, a királyválasztás éjjele
Mikor szavazati úton döntik el egy púpon,
Hogy ki legyen a főnök …”A Magyar Mozdulatművészeti Társulat - Még 1 Mozdulatszínház néven – 1995 szeptemberében alakult meg Fenyves Márk és Pálosi István vezetésével. Fő céljuk a tradicionális modern tánc (a magyar mozdulatművészet) hagyományainak megőrzése, korunknak megfelelő továbbvitele és tanítása. A tánc több “a technikánál”, ennek értelmében céljuk, hogy ne pusztán kész technikát tanítsanak, hanem a tanárok személyes módszerének megfelelő táncot és technikát. Gondolkozásukat az az általános mozdulatművészeti alapelv határozza meg, hogy a tanár a saját személyiségén keresztül segítse megtalálni a tanítvány saját egyéniségét és nyelvét a színpadon, a táncban.

Előadók: Haraszti-Zwiep Adrienn, Kopeczny Katalin, Pethő Kincső, Závodszky Rita, Fenyves Márk, Pálosi István

Az előadás 4 éves kortól élvezhető! .
 
Az előadásnak a Bethlen Téri Színház ad otthont, mely a 1071 Budapest, Bethlen Gábor tér 3. alatt található, igen jól és bárhonnan megközelíthető helyen!
 

Partnerünk adatai

Google map

Bethlen Téri Színház
Telefon: 061/342-7163
1071 Budapest, Bethlen Gábor tér 3.

www.bethlenszinhaz.hu