A modern házi kedvenc! Smart-Dog Robot, intelligens robot kutya, az új generációs játék! Hason csúszik, pitizik, csóválja a farkát és még számos produkcióra képes ez az intelligens robot kutyus!


Egy ideje már azzal nyúz a gyerek, hogy szeretne egy házi kedvencet? Teknős, hörcsög, tengeri malac nem felel meg neki, ő kiskutyát szeretne? Ha úgy érzed gyermeked még nem elég érett egy kiskedvenchez, lepd meg őt egy intelligens robot kutyával! Hason csúszik, pitizik, csóválja a farkát és még táncol is ez az intelligens robot kutyus, amellyel egészen biztosan mosolyt csalhatsz gyermeked arcára!

20% kedvezmény
Eredeti ár: 24 990 Ft
Megtakarítás: 5 000 Ft
Kupon ár
19 990 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2016.02.16. – 2016.03.31.
Ajánlott életkor:
Mindenki

Feltételek

- egy személy több kuponit is vásárolhat
- a megvásárolt kupont egy távirányítós Smart-Dog Robot, intelligens robot kutyára válthatod be
- a robot kutya 22 funkcióval rendelkezik
- a távirányítós robotkutya 3 évesnél idősebb gyermekeknek ajánlott
- a játékhoz 3 db AA-s elem szükséges a távirányítóba. Akkumulátora: 3.7V/350mAh.
- robotkutya töltési ideje: 60 perc, játékidő: 30 perc
- a játék mérete: 18×28×19 cm
- a kupon 2016.03.31-ig váltható be
- a Smart Dog Robot, intelligens robotkutya kuponbeváltási időszakban hétfőn és szerdán 9:00 és 12:00 között személyesen is átvehető a Budapest VII., Nefelejcs utca 44. (13-as kapucsengő) szám alatt. Időpont egyeztetés 9 és 12 óra között: 06-1/785-6599
- házhozszállítás esetén a futárköltséget, 950 Ft-ot utald  a 11711041-29919574-es bankszámlaszámra, amire a kupon árát is utalod. Utalás után írj e-mailt az info@kolyokkupon.hu címre, ahol megadod nevedet, szállítási címedet, telefonszámodat.
 

Bővebb leírás

Minden család életében eljön az az időszak, amikor a gyerek egyre többet emlegeti, hogy szeretne egy kis házi kedvencet. Ilyenkor a szülők a fejüket fogva, próbálják a legegyszerűbb megoldást megtalálni és jönnek, a "Mit szólnál egy teknőshöz?" és a "Mire gondoltál, egy kis hörcsögre?" kérdések.
Ezeket a kérdéseket feltéve azt hisszük, hogy biztosan megússzuk a dolgot egy apró állattal. Na de nem eszik olyan forrón a kását! A gyerek természetesen nem ilyen "jellegű" kisállatra gondolt, hanem egy négylábú kedvencre, egy kiskutyára.

Mit csinál ilyenkor a szülő? Vagy megveszi a kis kedvencet, vagy legtöbb esetben szerintünk, mond egy határozott nemet a kérésre. De van egy harmadik megoldás is! Egy robot kutya!

Nagy divatja van most az intelligens robot kutyáknak. Ajánlatunkban szereplő kutya hason csúszik, pitizik, csóválja a farkát és még táncol is, amellyel egészen biztosan mosolyt csalhatsz gyermeked arcára. Nézzétek meg a videót és meglátjátok, Ti is beleszerettek!

A műanyag, 15 méteres hatótávolságú, távírányítós 22 funkcióval rendelkező robot kedvencet, Ti is beprogramozhatjátok, hogy milyen ‘produkciókat’ hajtson végre

A gyártó a robotkutyát 3 évesnél idősebb gyermekeknek ajánla. És akkor nézzük, hogy miket is tud ez az okos robot kutya:
- jobbra-balra fordul
- jobbra-balra hátra menet
- fejrázás
- előre-hátra menet
- farokcsóválás
- lefekvés
- sétálás
- vigyázba állás
- leguggolás
- hason csúszás
- bocsánatkérés
- pitizés
- jobbra-balra átfordulás
- pisilés
- aggódás
- nyújtózkodás
- izgattotság
- táncolás
- program összeállítás
- bemutató

A játékhoz 3 db AA-s elem szükséges a távirányítóba. Akkumulátora: 3.7V/350mAh.
Töltési idő: 60 perc, játékidő: 30 perc

A játék méretei: 18×28×19 cm

A csomag a következőket kell tartalmazza:
- 1db Smart - Dog Robot,  intelligens robotkutya
- 1db távirányító
- 1db USB töltőkábel
- 1db használati utasítás

A termék átvehető személyesen Budapest VII. kerületében, előzetes telefonos időpont egyeztetést követően, vagy kérhetsz kiszállítást is!

FONTOS!

Ha házhozszállítást kérsz, a kupon árán felül a szállítási költséget is utalnod kell a 11711041-29919574-es bankszámlaszámra, amire a kupon árát is utalod. 

A kupon beváltás menete:
 
1. Vedd meg és fizesd ki a kupont!
 
2. Ha személyes átvételt szeretnél, előzetes telefonos időpontegyeztetés után gyere a kinyomtatott kuponoddal hétfőn vagy szerdán 9-12 óra között a VII., Nefelejcs u. 44. 13-as kapucsengő, cím alá.
 
3. Vagy kérj kiszállítást házhozszállítással futárral 950 Ft-ért. Miután elutaltad a kupon árát és a szállítás költségét, küldj egy e-mailt az info@kolyokkupon.hu címre, melyben megadod 15 jegyű kuponkódodat, nevedet és szállítási címedet, telefonszámodat.

 

Partnerünk adatai

Kölyökkupon
Telefon: 0670/70-27511
Budapest VII. Nefelejcs u. 44. (13-as kapucsengő)

www.kolyokkupon.hu