Családi lakoma! Bőségtál 2 felnőtt és 2 gyermek vagy 3 felnőtt részére a Magyar Ízek Magyar Házában, a Váci utcában! Kuponvásárláskor elegendő 900 Ft kuponelőleget kifizetni, a többit ráér a helyszínen rendezni!


Csapjatok egy családi lucullusi lakomát, de nem ám akárhol! Budapesten a Váci utcában lévő Magyar Ízek Magyar Háza étteremben! A sült oldalastól kezdve a narancsos malacsültön át, egészen a majonézes burgonya salátán át, az almafánkig minden megtalálható ezen a bőségtálon. Ezután a tál után, az egész család megnyalja majd mind a tíz újját. 

40% kedvezmény
Eredeti ár: 9 990 Ft
Megtakarítás: 4 000 Ft
Kupon ár
5 990 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2016.02.22. – 2016.03.31.
Ajánlott életkor:
Mindenki

Feltételek

 • egy személy több kupont is vásárolhat
 • a kupon egy Bőségtál elfogyasztására jogosít a Magyar Ízek Házában: 1053 Budapest, Váci utca 78-80.
 • a Bőségtál 2 felnőtt és 2 gyerek, vagy 3 felnőtt részére elegendő
 • a Bőségtál tartalma: sült oldalas zöldfűszer kéregben, narancsos malacsült, tökmagos jérce máj paté –val töltve, szezámos bundában sült fogas csíkok, majonézes burgonya saláta, házi fokhagymás röszti, köretként  zöldséges vadrizs és savanyúság válogatás és almafánk
 • kuponvásárláskor elegendő a 900 Ft kuponelőleget kifizetni, a fennmaradó 5090 Ft-ot a helyszínen kell rendezni
 • a kupon az italt nem tartalmazza
 • a kuponnal érkezők az italfogyasztásból 30% kedvezményt kapnak
 • egy kupon egy alkalommal használható
 • a kuponból készpénz nem adható vissza
 • nyitvatartás H-V 09:00-22:00
 • előzetes asztalfoglalás a 06-1/794-6540-es telefonszámon
 • a kupont vigyétek magatokkal, mert helyben nyomtatására nincs lehetőség
 • a kupon 2016.03.31-ig váltható be

Bővebb leírás

Munka, család, háztartás, munka, család, háztartás.... ez megy nap mint nap. Ne szálljatok be Ti is ebbe a mókuskerékbe, kell a változatosság, kell a kikapcsolódás, akkor is, ha családos emberek vagyunk.

Ragadjunk meg minden lehetőséget és vigyünk színt a hétköznapokba. Ezért is gondoltunk most egy különleges ajánlatra, melyhez hasonlóval eziáig nálunk nem találkozhattatok, de úgy gondoltuk, hogy igen is kell ilyen ajánlat is, kell hogy a családok feltöltődjenek, kikapcsolódjanak... kicsit másképp.

Most nem utazásra csábítunk Titeket, hanem egy kellemes ebédre vagy vacsorára. Nem kell minden egyes percet a konyhába tölteni főzéssel, legyen ez a nap a családé. Leggyakrabban még mindig a közös étkezések azok a pillanatok, amikor az emberek összejönnek és beszélgetnek. A mindennapi pörgés elveszi a figyelmünket arról, hogy milyen fontos együtt lenni, beszélgetni. Így hát nincs más dolgotok, mint elmenni a Váci utcába, a Magyar Ízek Magyar Háza étterembe és elfogyasztani egy igen ízletes bőségtálat.
 
 
De beszéljenek inkább a konkrétumok!
 
Itt van az ajánlatban szereplő bőségtál, melynek tartalmát végigolvasva szinte bizonyosak lehetünk abban, hogy ezzel bizony 2 felnőtt és  2 gyermek vagy 3 felnőtt igen csak jól fog lakni. A bőségtálon mindenki megtalálja a maga kedvencét.
 
A bőségtálon, sült oldalas zöldfűszer kéregben, narancsos malacsült, tökmagos jérce máj paté-val töltve, szezámos bundában sült fogas csíkok, majonézes burgonya saláta, házi fokhagymás röszti, köretként  zöldséges vadrizs és savanyúság válogatás is megtalálható.
 
 
Természetesen a desszertről sem feledkeztek el, a tálon inycsiklandó almafánk is megtalálható lesz.
 
Látjátok, így tud egy átlagos magyar család is egy elegáns, Váci utcai étteremben ebédelni vagy vacsorázni!

Az étterem étlapját ide kattintva tanulmányozhatod.

De most már nem csigázunk Titeket tovább! Nincs is más dolgotok, mint kupont venni és asztalt foglalni.

 

A képek illusztrációk!

Partnerünk adatai

Google map

Magyar Ízek Magyar Háza
Telefon: 06-1/794-6540
1056 Budapest, Váci utca 78-80.

www.magyarizekmagyarhaza.com